Image Map

25. jan. 2014

GIVEAWAY WINNER + UPDATES

Så blev vinderen af konkurrencen om et gavekort til Polkashop.dk fundet. Vinderen blev: Amalie Neerup Larsen. Mange tak til alle der deltog - der skal klart holdes flere konkurrencer i fremtiden!

Forresten er der sket lidt nyt på bloggen. Jeg har ændret minimalt i layoutet, og tilføjet/fjernet nogle widgets i bunden af bloggen. Jeg har set det på rigtig mange blogs nu, og ville lige se om jeg kunne gøre kunsten efter. Jeg ved ikke helt om jeg kan lide det eller ej, men for nu, bliver det på bloggen. Hvad synes I om det - skal jeg ændre i det?
Udover det har jeg medvirket i et stort indlæg på 2trendy.dk, hvor jeg sammen med nogle rigtig kloge mennesker, fortæller lidt om hvad vi kan gå og forvente af forårets og sommerens tendenser i modebilledet. Jeg synes selv at det er blevet ret godt, så jeg kan kun anbefale jer at tjekke det ud. Læs det her.

The competition has ended, and the winner was: Amalie Neeup Larsen. By the way, some minimal changes has appeared on the blog. I've changed the widgets in the bottom of the blog, but i'm not sure whether I like it or not - I'll give it a try. I've also contributed in a interview/post on 2trendy.dk, where I speak a bit about my thoughts on the upcoming spring/summer trends this year. Unfortunately, it's in danish, so you'll have to translate it in some way. I'm sorry.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.