Image Map

28. jan. 2014

COPENHAGEN FASHION WEEK AUTUMN-WINTER 2014

I dag starter første del af Copenhagen Fashion Week for næste sæson, og i morgen kl 11.00 ved pressekonferencen starter modeugen så officielt. Jeg er selvfølgelig endnu en gang deltagende! Det bliver som tidligere nævnt en meget kort modeuge for mig. Jeg begynder på SRO (større skriftlig aflevering i 2.G), og jeg vil derfor gerne være hjemme. Derfor bliver kun til en en-dags-modeuge for mig, og jeg drager derfor til storstaden med min ven Mads Adam i morgen onsdag. Jeg har 3 shows i denne omgang, og lidt events. Showene er Barbara Í Gongini, David Andersen og Henrik Vibskov - så alt i alt nogle rigtig gode shows! Det bliver nok lidt hårdt, da jeg allerede skal op kl. 05.00 for at nå toget, men det går! Modeugen er det bedste man kan forestille sig - nye venskaber, modeshows, flot tøj og en masse mennesker der interesserer sig for det samme som mig. Ses vi?

Today Copenhagen Fashion Week A/W 2014 is kicking off, and tomorrow it all official starts. I can't wait!!! Sadly, I'm only participating 1 day this season due to a big school project. I've got a bunch of great shows to attend - Barbara Í Gongini, David Andersen and Henrik Vibskov! Fashion Week is the best thing in the world - new friendships, fashion shows, beautiful clothing and people with the same interests as you. Anyone going?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

 1. Er så misundelig! Ville ønske jeg havde tid og boede i KBH!
  Træls med SRO og skole :(
  Men glæder mig til at se, hvad du har oplevet :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må tage af sted en anden gang!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.