Image Map

29. jan. 2014

TUNES #5


Her er en lille uddrag af de musiknumre der har været på repeat på mine playlister det sidste stykke tid. Det er en god blanding af skønne numre, for jeg elsker, når mine playlister varierer genremæssigt, så det hele ikke bliver så ensformigt. Så passer det nemlig ind til mange forskellige lejligheder og humør.
Jeg har specielt hørt rigtig meget Drake, og nummeret Too Much (feat. Sampha) er klart min favorit fra det nye album, Nothing Was The Same. Jeg ville lidt ønske, at jeg havde lært Drake rigtig at kende lidt tidligere, så jeg måske havde været interesseret, i billetterne til den koncert han spiller med The Weeknd i starten af marts. Men øv, sådan går det. Så må jeg bare krydse fingre for at nogen af mine andre favoritter kommer på Roskilde Festival til sommer, som fx Eyedress, Kelela eller J. Cole! Hvad er jeres yndlingsnumre for tiden?

Some of my favourite tunes at the moment. I really like the newest album from Drake, Nothing Was The Same, and the track "Too Much (feat. Sampha)" is my favorite! A bit sad that I didn't get tickets for his show in Denmark in March. Oh well, I'll get the chance some other time! Do you have any favorite tracks?

Follow on Bloglovin
musikdj.dk/begivenheder/bryllup
Indlægget er sponsoreret, men tekst og emne er 100% mit eget.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.