Image Map

30. jan. 2014

THE FAUX SHEARLING BIKER JACKET

Her er et af mine nyeste og bedste køb. Da jeg fik min løn i januar, bestilte jeg med det samme denne jakke. Efter at have set et indlæg hos Sidsel og Lasse blev jeg forelsket, men var på samme tid også usikker på, om den kunne fungere som en vinterjakke, da den ikke er varm. Jeg havde den på i går under modeugen (mere om det senere!), og med et par lag og noget skiundertøj, fungerede det optimalt - hvad gør man ikke for at se godt ud? Der skulle gerne komme et indlæg en af de kommende dage med et helt outfit fra modeugen.
Desværre blev jakken rigtig hurtigt udsolgt, hvilket jeg udmærket forstår, da den kun kostede 630 kr. Men hvis I alligevel vil se den, kan I finde den her hos ASOS.

Here's one of my newest and best buys. I bought it right after seeing it on Sidseloglasse.com, and i'm so happy for doing so! I was wearing it yesterday during Copenhagen Fashion Week, and soon there is going to be a full outfit post with this bad boy in action! Sadly, it's sold out - I bought it on ASOS.

Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.