Image Map

31. jan. 2014

MY COPENHAGEN FASHION WEEK

Jeg har nu overstået min tredje modeuge. Og endnu en gang er jeg blevet bekræftet i, hvorfor jeg laver, hvad jeg laver. Trods min korte deltagelse i modeugen, er jeg blevet inspireret, og har oplevet meget. Jeg ved med sikkerhed, at jeg skal være noget inden for moden. På trods af vinden og kulden, havde vi en rigtig god dag. Mennesker, mode, shopping, cafébesøg med venner og spændene shows samt events. Vi så Benedikte Utzon, David Andersen og Henrik Vibskov, og fik også en hurtigt præsentation af Soullands kollektion på deres hovedkontor. Det var en god dag med meget lidt shopping, men med stor inspiration til hvad der skal købes til AW14 sæsonen. More to come! God weekend!

After only one day at Copenhagen Fashion Week, I'm completely filled with inspiration! I'm determined on my goals, and once again, I got confirmed in what I want to do in my life. We had a very tight schedule with shopping, meeting up with friends, shows and events. And even though it was cold as fuck, we really enjoyed it. We saw Benedikte Utzon, David Andersen, Henrik Vibskov, and also went to the Soulland presentation for the AW14 collection. More to come!

Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

 1. Selvom det blot var én dag, så så det hyggeligt ud!!
  Jeg skal helt sikkert også være noget indenfor mode, måske skribent - i hvert fald indefor mode - det vi elsker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja, der er så mange muligheder, så det er lige med at ramme plet!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.