Image Map

16. jan. 2014

LOOKING FORWARD

Tiden har fløjet af sted på det sidste, og jeg har desværre forsømt bloggen en smule. Men min hverdag består ikke af andet end skole, aflevering og arbejde. Heldigvis lysner det forude, og modeugen begynder snart. Jeg skal dog kun deltage om onsdagen, da jeg begynder på SRO torsdag eller fredag, og derfor bliver nødt til at være hjemme. Jeg glæder mig rigtig meget til modeugen, og det er en ting, som jeg altid ser rigtig meget frem til. Det jeg elsker ved modeugen, er at man på en måde, kan få lov til at være 100% sig selv, og gå i det tøj som man har lyst til, men som måske ikke passer ind i den normale hverdag. Og så er det jo i København. Det lyder som en dårlig kliché, men København er bare det sted, jeg mest har lyst til at være. Jeg kan slet ikke vente.

I'm sorry for my lack of posts, but the time has just passed so fast. School is killing me. All I do, is going to school, doing homework, and working. Luckily I can see the light at the end of the tunnel - Copenhagen Fashion Week is coming up. Even though i'm only participating one day this season, it's still someting I look forward to. Copenhagen is the place I want to be. I can't wait.
http://www.emilbraasch.com/2014/01/giveaway-win-giftcard-to-polkashop.html
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.