Image Map

17. jan. 2014

2 YEARS OF BLOGGING

I dag er det præcis 2 år siden jeg startede bloggen. Meget er sket siden, og jeg føler, at jeg med bloggen, har skabt noget ud af intet - noget som jeg kan være stolt af. Det kan være svært til tider at opretholde inspirationen, og hyppigt udgive nye, gode indlæg. Men jeg synes, at det er bedre, at udgive noget man synes er godt, end at udgive noget "bare" for at udgive noget. Jeg vil rigtig gerne takke for jeres aktivitet på det sidste, da det er dét som er hele drivkraften bag bloggen. Jeg håber at det vil fortsætte på samme måde, og at I fortsat vil læse med her på bloggen. Mange tak!
Today it's 2 years since I started blogging. A lot has happened the past two years, and the blog has helped me archieve things I wouldn't been able to without. It's hard to maintain the inspiration and keep up the good work, but lately you guys has been so good at supporting me with comments. You guys are the motivating force! I can't thank you enough for reading my blog. Thank you!
http://www.emilbraasch.com/2014/01/giveaway-win-giftcard-to-polkashop.html
Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

 1. Tjenare Emil, hoppas du kommer förstå det jag skriver nu !

  Tänkte passa på att tipsa dig om fb-gruppen "killar som bloggar", det är som du hör en grupp där endast killar bloggar.

  Jag skapade som sagt den här gruppen för bara oss killar och det är för att det kan vara roligt för att dela med sig utav sin blogg. Men också för att jag tycker killar ska få ta plats mer i blogg världen, så därför kan det vara roligt med en gemensam grupp !

  Då får mer än gärna gå med och lägga till alla manliga bloggare du vet!

  Ha de gött

  Länk : https://www.facebook.com/groups/452221528198941/
  // Denkillen


  www.denkillen.colin.se

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er helt i orden. Jeg kigger på det! :)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.