Image Map

18. jan. 2014

THE BIG KNIT SCARF

Oversize items har været meget hypet i modebilledet den seneste tid, og jeg kan ikke helt beslutte mig for, om jeg kan lide det eller ej. Dog fandt jeg dette halstørklæde frem fra gemmerne, og har brugt det hyppigt siden. Jeg ved ikke hvor det er fra, da det var en adventsgave jeg fik for et par år siden. Men jeg kan huske, at jeg var meget sur, eftersom jeg ikke ville have bløde pakker. Jeg skal lige eksperimentere lidt med det, for det er som sagt lidt stort, og så fælder det ualmindeligt meget. Hvad synes I om hele trenden omkring oversize items, som fx jakker?

Oversize items are really hyped right now, and I'm not sure whether I like it or not. However, I found this knit scarf from the attic some time ago, and i've used it very frequently since. I need to experiment a bit with it, because the size of it is really hard to deal with, and it sheds so much. What do you think about the oversize trend e.g. jackets?
http://www.emilbraasch.com/2014/01/giveaway-win-giftcard-to-polkashop.html
Follow on Bloglovin

3 kommentarer :

  1. Det er jo skønt!

    Knus og kram

    SvarSlet
  2. Jeg elsker oversize trenden. Faktisk så meget at jeg nærmest bor i oversize tøj, da det på sin vis passer bedst.

    laceagateforlife.blogspot.com

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.