Image Map

7. feb. 2014

COPENHAGEN FASHION WEEK MENSWEAR FAVORITES

Modeugen sluttede for knap en uge siden, og jeg bestemt mig derfor, for endnu engang, at kigge alle herrekollektionerne igennem. Jeg har nogle klare favoritter, mens andre shows skuffede. Overraskelser var der nok af, og som klare lyspunkter under modeugen, kan jeg nævne Bibi Chemnitz og Wali Mohammed Barrech. Specielt sidstnævntes "Icebreaker"-kollektion gjorde et godt indtryk, da hele kollektionen var udført perfekt. Fantastiske unisex kreationer, og tøj der rent faktisk var wearable, er noget der virkelig fanger min interesse og stiller min lyst. Det var ærgerligt at jeg ikke så showet, da jeg som sagt ikke deltog under hele modeugen. Det samme gælder for Bibi Chemnitz. Jeg har set hendes første 2 shows, og jeg kan kun konstatere, at Bibi har formået at skubbe branded og stilen i den helt rigtige retning. Ellers fik jeg også et rigtig godt indtryk af en af TEKO-eleven Lise Dahls kollektion - der oven i købet vandt 3. pladsen hos Designers Nest.

Copenhagen Fashion Week ended nearly a week ago, and therefore I decided once again to look through the menswear collections. My clear favorites are Bibi Chemnitz and Wali Mohammed Barrech. The "Icebreaker"-collection from Wali was amazing - I'm so stoked about it! I've seen the two first collections from Bibi, and I can conclude, that Bibi has managed to build up a perfect aesthetic around her brand. I need a piece of Bibi for next season!!! Otherwise, I really liked the collection made by the TEKO-student Lise Dahl, which also won the 3rd place at Designers Nest.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.