Image Map

8. feb. 2014

LOOKING FOR A NEW INVESTMENT: SUNGLASSES

Jeg er bestemt ikke den fødte optimist, men jeg glæder mig alligevel over, at vejret langsomt bliver bedre, og at foråret snart er på vej. Jeg tror aldrig jeg har brugt over 300 kroner på et par solbriller, men har afklaret med mig selv, at jeg godt kan tillade mig at gøre det nu, hvor solen snart begynder at kigge frem hyppigere. Faktisk tror jeg ikke engang, at jeg ejer et par længere. Jeg mistede dem vist under et af mine mange festivalbesøg i sommers. Nu er missionen så, at jeg skal have fundet mig det perfekte par solbriller. Jeg vil sige at det midterste par fra Saint Laurent er noget nær (og som faktisk var en hel fin pris, men som nu er udsolgt), men at der også er mange fine at finde hos Kaibosh. Hvilke af ovenstående 5 briller synes I bedst om?

I'm craving summer right now. I'm in the order-summer-clothing-phase, and it just wont stop. I don't own a pair of sunnies anymore (I think I lost them during one of the 3 festivals I attended last summer, lol), so I've decided to start the hunt for the perfect sunglasses. I'm really into the middle ones from Saint Laurent. They weren't that expensive, but unfortunately they're sold out now. Another suggestion could be a pair from Kaibosh - they've got lots of fashionable sunnies! Which do you prefer?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.