Image Map

17. feb. 2014

SPRING OUTFIT 2014

Bloggen ligner udsædvanligt nok en farvebombe i denne tid. Jeg tror at min længsel efter forår og sommer, smitter kraftigt af, når jeg skal til at være kreativ. Jeg glæder mig til at kunne begynde at droppe alt det sorte tøj, og snart hoppe i de vilde prints og farver. Selv har jeg gjort mig mit første forårs/sommertøjs køb. Det blev til et par printede grønne bukser, som jeg er lidt spændt på at få stylet, da det langt fra er noget jeg normalt går i. På kollagen ser i enkelte ting jeg kunne tænke mig til SS14. Msgm-sweateren er blandt en af de mange SS14-items der er kommet på webshops de sidste par uger, og det samme gælder Weekday læderjakken fra den føromtalte MTWTFSS S/HE kollektion, der droppede i dag. Oven i det har jeg bestemt mig for at købe et par Nike Roshe Runs til hverdagsbrug, og tror at det bliver dem fra Natural Motion kollektionen, der kommer til foråret. Glæder I jer lige så meget til foråret og sommeren som mig?

Somehow the blog has transformed into a color palette during the last few posts, and I'm digging it so hard. I can't wait for the spring and summer to return! I've had enough of all the dark colors, and now I really need some brighter colors in my life. I've already ordered something special... A pair of green printed trousers!
On the collage, you can se some of my other wantings this season. It has truly been a joy seeing all the new SS14 collections dropping on webshops during the past weeks! I really like the tie dye Msgm-sweater, but also the minimalist white leather jacket from the MTWTFSS S/HE collection, which dropped today! Are you guys looking just as much forward to spring and summer as I?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.