Image Map

3. mar. 2014

JEROME


Chinos - The Garbstore / T-shirt - Citizens of Humanity x Deer Dana
Jeg er lidt træt for tiden. Skylden kan delvist skydes på Oscar-uddelingen i nat, men også på det stramme program jeg har for tiden. Skole og arbejde tager alt min tid, og når jeg endelig har fri, er der kun en eneste jeg har lyst til - at sove. Men jeg har ikke lyst til at undskylde for mit fravær, for jeg tror, at det har været godt med et lille break fra bloggen.
Men jeg har fundet et lille bitte lyspunkt - jeg vandt nemlig denne flotte limited edition t-shirt fra Citizens of Humanity x Deer DanaJanmarcel.com! Jeg havde ikke troet, at jeg ville blive så glad for den, som jeg nu er, og så er det jo altid godt med overraskelser. Derudover bestilte jeg det sidste par af disse printede bukser fra The Garbstore, hvilket jeg føler var lidt af et sats. Jeg har allerede brugt dem, og de er rigtig fine. Jeg glæder mig til at bruge dem meget mere, når forårsvejret nu rigtig sætter ind!

I'm so tired at the moment. Maybe due to the Oscars last night, but mostly because of all my stressful plans including school and work. The only thing I want to do right now, is litterly going to bed and never leave it again. Anyway, I've managed to find a little bright spot in my life - I won a great and very useful printed (and limited!) T-shirt from Citizens of Humanity x Deer Dana on Janmarcel.com! And as a bonus, I recently ordered an amazing pair of printed chinos from The Garbstore - I can't wait to use them more this spring and summer! What do you think? xx

Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

  1. Er helt vild med det her outfit! Den simple t-shirt og bukserne med det fineste mønstrer passer så godt sammen!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg er også gået hen og blevet helt vild med det!

      Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.