Image Map

16. apr. 2014

SOULLAND PRE-FALL 2014 'SWEEDEN'


For et par dage siden kom der billeder på Selectism af disse skønheder fra danske Soulland, og da varerne kom online i søndags, var jeg og en ven nødt til at klikke et par dele hjem. Jeg er vild med farverne, mønstrene og motiver som flag, bål og hampblade, alt sammen inspireret af oplevelser i den svenske midsommer. Kollektionen består af både T-shirts, sweatshirts, skjorter, shorts og sweatpants. Hvad synes I om mini-kollektionen?

Efter at jeg med min ven besøgte Soullands showroom under sidste modeuge, føler jeg, at mærket er vokset på mig. Jeg elsker at Soulland er så 'legesygt', og altid har nogle udfordrende, men dæmpede detaljer der gør, at jeg let kan kigge på tøjet længe uden at blive træt af det. På trods af at størstedelen der læser med her kender mærket, bliver jeg nødt til (rigtig varmt) at anbefale det. Ps. I skal glæde jer meget til den kommende AW14 kollektion. Den er sprængfarlig.

A couple of days ago Soulland lauched their pre-fall 2014 collection named 'SWEEDEN'. Inspired by the swedish midsummer, flags, bonfires, hemp, summerhouses and long nights, the Soulland team designed a mini-collection consisting of T-shirts, sweatshirts, shirts, shorts and jersey-pants. Last fashion week (CFW), a friend of mine and I visited the Soulland showroom, and the only thing I can say, is that you should watch out for this brand - it's on it's edge of glory. What do you think of the collection?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.