Image Map

8. apr. 2014

APRIL WISHES // BIRTHDAY WISHES


April er godt i gang, og om under 2 uger har jeg fødselsdag. Derfor har min familie bedt mig om den obligatoriske ønskeliste, hvilket er et problem, da jeg altid har nogle verdens kedeligste ønsker. Det ville ikke være så fedt, hvis jeg viste en masse praktiske sager som gryder, strygebræt og andet 'flyt-hjemme-fra-grej' her på bloggen, så derfor tænker jeg, at denne kollage vækker lidt mere interesse. Desværre betyder det også, at disse ønsker er en smule dyrere, og derfor også kan anses, som mine største ønsker lige nu. Da det jo er en ønskeliste, har vel løv at ønske, ikke?  
Hvad er jeres største ønsker?

My birthday is in less than two weeks, and therefore I decided to create a little collage with some of my biggest (and most expensive) wishes right now. Not all of them are suitable for birthdays as a gift, but a wishlist is a wishlist, right? There's also a lot of boring but useful wishes, such as kitchen utensils, an ironing board and a new suitcase, but I didn't think it would fit in here, if you know what I mean, haha. Do you have any big wishes?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.