Image Map

3. apr. 2014

WHAT I NEED THIS SUMMER: SETS & PRINTS ON PRINTS ON PRINTS

MSGM tee - shorts / Soulland shirt - shorts / Christopher Kane shirt - shorts
Norse Projects x Liberty London shirt - shorts / Monitaly jacket - shorts / Stüssy shirt - shorts / Henrik Vibskov sweater - shorts

Til at starte med vil jeg pointere at du skal være sindssygt modig, og at jeg har vildt meget respekt for folk der kan/tør bære et helt printet sæt. Folk synes stadig, at hele tøjsæt er kiksede, og mange synes ikke at de overhovedet hører hjemme i modeverden, mens jeg tværtimod elsker det. Men hvor ville verden ikke være i dag, hvis der ikke var nogen der brød normerne?
Jeg har fundet nogle sæt, som alle falder i rigtig god jord hos mig. Hvis ikke det var fordi en del af disse var relativt pricey, ville jeg eje dem alle. Mine favoritter er det grønne sæt fra Soulland, sættet fra Norse Projects x Liberty London, det sorte sæt fra Stüssy og det blomstrede og mest fantastiske af dem alle, sættet fra Monitaly. Hvad tænker I om det, at gå i hele sæt, eller bruge forskellige prints blandet?

First of: You need guts to wear a full set of prints. Either you will be labeled as weird, but funny, or either you will make everyone happy, due to your exceptional way of dressing. Hopefully the last of course! I've searched the internet to find sets of clothing, and admit it - printed or not - they are amazing! I love the sets from Stüssy, Norse x Liberty, Soulland, and last but not least, the fantastic floral printed set from Monitaly! What are your thoughts on printed sets? Join in!

Follow on Bloglovin
Pictures from Hypebeast, Style.com, Endclothing, Huh Magazine, Farfetch, Katie Eary and Henrik Vibskov Boutique.

4 kommentarer :

 1. Jeg er selv helt vild med de matchend sæt, men tror desværre ikke jeg er modig nok til de helt spraglede. Har dog en drøm om at finde et i striber med shorts til :)

  http://frekvensen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også lidt i det stadie sidste sommer, men kan virkelig mærke, at jeg bliver nødt til at have et spraglet sæt denne sommer!
   Og er helt enig - et stribet sæt er virkelig flot! :)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.