Image Map

3. maj 2014

MOOD - MAY

På trods af mit fraværende på det sidste, har jeg haft det alt for godt. Jeg kan dog mærke, at jeg siden starten af april, har haft lidt for meget på programmet, så det er med fryd i sjælen, at jeg kan sige at jeg kun har 12 skoledage tilbage. Nu glæder jeg mig bare til at trække stikket ud fra alle daglig rutiner, og slappe max af. Der er sket så meget vildt på det sidste, at jeg slet ikke har haft mulighed for at samle mine tanker - og derfor er der på nuværende tidspunkt også lidt stilhed her på bloggen. Jeg kommer stærkt igen inden længe, forhåbentlig med lidt mere personlighed og gejst, end jeg tidligere har udstrålet! Indtil da, er der så noget I kunne tænke jer at se/se mere af her på bloggen?

So much stuff is going on right now, and therefore the blog is currently running low. Luckily vacation is coming up, and I'll be able to update you guys more frequently. Until then, is there anything you want to see more of here on the blog?
Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

  1. indlæg om sneakers! du har en overdrevet smag for dem!

    SvarSlet
    Svar
    1. Sneakers skal du få! Har allerede samlet et par stykker. ;) Og mange tak - det varmer!!

      Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.