Image Map

15. maj 2014

STYLEPIT

Hvis der er noget, jeg elsker ved en webshop, så er det, når der er så stort et udvalg, at selv om man kigger længe, finder man stadig nye og gode varer. Noget der er næsten lige så vigtigt, er når en webshop virker indbydende, og layoutet ser godt ud - ligesom hos Stylepit. Vi kender alle Smartguy, Smartgirl, Smartkids, som har været under en rebranding og opfriskning, og nu er blevet til Stylepit. Tanken er ikke længere, at sitet skal være et outlet, men nu et rigtigt modesite. Dertil er Stylepit en af Europas største fashionsites for mænd og kvinder, og så er Stylepit 100% onlinebaseret, hvilket gør at priserne altid er lave.

Som et led i rebrandingen af sitet, er der blevet produceret en online lookbook (som er pisse cool, hvis jeg selv skal sige det), hvor produkter vises i en lille "film", og så kan man klikke på produkterne mens filmen spiller. Derudover er der blevet produceret en rigtig flot reklamefilm for Stylepit, der ligesom lookbooken er nyskabene, og er noget, jeg aldrig før har set.Check out the new fashionsite Stylepit, which is a merged version of the former sites, Smartguy, Smartgirl, Smartkids etc. It's one of Europes biggest fashionsites for men and women! Also check out the virtual lookbook, which is a sort of film, where you can click on the clothes you want, which I think is amazing, since I've never seen anything alike.


Follow on Bloglovin 
Indlægget er sponsoreret af Stylepit.dk

5 kommentarer :

 1. Awesome post, loving stripes and the total white sneakers!!!!
  Best wishes from
  www.letourne-disque.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Indeed! I really like the white sneakers too!

   Slet
 2. yes very original... not https://vimeo.com/83663312

  SvarSlet
  Svar
  1. I wrote, that I thought this interactive lookbook was very original, as I hadn't seen the Adam Magyar video before. If you really have an important point to prove, come off anon then.

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.