Image Map

24. maj 2014

BEIGE COATS - SPRING AND SUMMER


Som et at mine mål, prøver jeg at tage afstand til de mørke farver i mit klædeskab som mørkeblå og sort, og begynde at bruge mere lyst og mere farverigt tøj i min hverdag. Det går overraskende godt, og derfor tænker jeg, at det snart må være på tide med en jakke i en lys farve. Jeg har været rigtig glad for min mørkeblå frakke fra Topman, og kan kun anbefale modellen (øverst til venstre, her i beige). Jeg har kigget lidt rundt, men jeg synes, det er svært at finde en rigtig flot herrefrakke, der lever op til kravene om at være beige, meget let så den kan bruges i sommerhalvåret, samt ikke have for mange detaljer. Jeg vil style frakken med et par cuttede eller opsmøgede jeans, et par hvide sneakers og en løs hvid eller grå t-shirt. Hvad synes I?

One of my main goals right now is to lighten up my wardrobe with more colors. Over the past months, I've collected loads of darkblue and black clothing, and with the arrival of spring and summer, I now think, it is time to let it go! I really want a minimal, loose and beige coat for this spring, and I recommend the ones above (especially the one from Topman, which I have in darkblue). I think, I would style it with a pair of cut jeans, white sneakers and a loose white or grey t-shirt. What do you think?


Follow on Bloglovin
Pictures from Tumblr and websites linked above

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.