Image Map

18. jun. 2014

ORANGE FEELING - MY GUIDE TO ROSKILDE FESTIVAL


Så kom det længe ventede indlæg endelig! Jeg er vildt meget oppe og køre over tanken om Roskilde Festival - der er jo kun 11 dage til at det hele går løs, og jeg glæder mig mere, end et lille barn glæder sig til juleaften! Jeg har allerede været godt i gang med at klargøre, lavet pakkeliste, købt ind, samt gjort klart for mig selv, hvad jeg bliver nødt til at have med. Dette indlæg har jeg derfor lavet både for jer, men også som en lille hjælp til mig selv, så jeg kunne sætte mig ned og klargøre, hvad det egentlig er jeg/man skal have med på Roskilde. Der er selvfølgelig langt mere at medbringe, men dette er en god lille hjælp! En ting jeg glemte at få med på billederne er et engangskamera. Husk det, da det giver nogle gode festivalminder!

1. Hat og solbriller er et must til at gemme sig for solen med! Panama hat / Sunbuddies sunglasses (alternative) / Nike Roshe Run NM / Weekday shirt / Wooyoungmi shorts / Acne cap (alternative)
2. Til festivaler er det uundgåeligt at blive beskidt. Jeg anbefaler følgende: Dryshampoo (Selv GQ anbefaler det til mænd!) / Hand disinfectant / Wet wipes / Deodorant 
3. Husk regntøjet! (Anorak from Rains) // Godt fodtøj (Adidas ZX Flux) // En mobil (Man bliver let væk fra hinanden) // Solcreme // Tyggegummi

4. Jeg skal høre følgende artister: Lykke Li, Major Lazer, Banks, OutKast (omg), Kelela, Drake (omggg), Arctic Monkeys, , Icona Pop og HAIM, og så skal jeg feste hele natten til dette fantastiske remix af Cyril Hahn. Under opvarmningsdagene skal jeg høre S!vas, Karl William og Mont Oliver.

Hvad er jeres vigtige festival must-haves, og skal I på Roskilde Festival?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.