Image Map

11. jul. 2014

PROJECT NEW WARDROBE


Efter min hjemkomst fra Roskilde Festival har jeg tænkt mere end normalt. Tænkt over hvad god stil er for mig, men også over min egen måde at optræde i offentligheden. Der er ikke nogen umiddelbar entydig grund. Måske grundet god personlig stil på festivalen, eller måske bare fordi jeg har ferie, og ikke har andet at give mig til. Jeg har i hvert fald besluttet mig for, at jeg vil 'oppe' mig selv og lave om på min garderobe. Jeg har en forestilling om, at hvis jeg er glad for hver eneste del af min garderobe, vil jeg også føle mig tilpas - uanset hvad jeg har på. Jeg tror, at det for mig generelt handler om at skille sig af med dårlige vaner, hvilket jeg prøver, og derfor har jeg sorteret alt mit tøj. Hvad er jeg glad for, og hvad kan jeg undvære?

Alt på min Tictail er noget jeg ikke længere bruger, eller som jeg aldrig har brugt. Jeg vil hellere sælge mit tøj, end at det bare skal samle støv. Og på samme tid kan jeg sælge noget, for at få noget jeg vil blive langt gladere for. Der er tøj fra brands som A Question Of, Yves Saint Laurent og Weekday. Med tiden vil der blive tilført enkelte nye items til shoppen.


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.