Image Map

29. jul. 2014

RELAUNCHING EMILBRAASCH.COM

Så skete det endelig! Bloggen har fået en stor makeover, og jeg er rigtig tilfreds med resultatet! Det tog lidt længere tid end forventet, men heldigvis synes jeg at det er det hele værd.

Der er stadig en del mangler, og meget skal finpudses, ligesom den nye sidebar, der skal arbejdes videre på. Fx skal man kunne klikke sig ind på bloggens forskellige kategorier. Selv er jeg rigtig glad for de små detaljer i headeren, der indeholder clickable links, newer/home/older ikonerne i bunden, samt Bloglovin' og Facebook ikonerne i sidebaren (overvej lige detaljen når du kører musen over ikoenerne - ret sejt, ikke?) Jeg overvejer også at indføre et nyere påfund, med en widget i sidebaren der hedder noget i retningen af "My reads/I recommend/My wishlist", hvor jeg ugentligt skifter billedet/billederne ud med ting jeg kan lide, eller har fået øjenene op for i den forgangne uge. Hvad synes I om det? Nu glæder jeg mig rigtig meget til at se, hvad fremtiden bringer med en "helt ny" hjemmeside!

Har I generelt nogle tanker om bloggens nye udseende? Jeg vil gerne høre alle meninger, da det kunne være, at jeg blev inspireret til at lave mere om eller finpudse det? Hvad er godt, hvad er skidt?

What do you think of the new layout? What do you like, and what don't you like?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.