Image Map

30. jul. 2014

WANT TO WEAR: PRINTED TROUSERSJeg knuselsker printede jeans og bukser. Jeg fatter ikke, hvorfor jeg ikke har fået øjnene op for dem før! Det hele startede da jeg fik fingrene i et par printede chinos fra The Garbstore (se indlægget her), og siden er tanken om dem vokset på mig. Jeg har fundet et par gode bud lige fra ASOS til A. McQueen, som jeg gerne selv ville eje. Jeg tænker, at jeg ville style dem megt simpelt med et par dæmpede sneakers/brogues/slip-ons og en hvid skjorte eller en hvid t-shirt - ligesom det øverste billede til højre. Hvad synes I om dem? Ville I turde at have sådan et par på?

Lately I've been wanting to wear printed trousers. I've found a few examples of trousers I like. I already own a pair, which you can read more about here. I would style the trousers with a simple white shirt or t-shirt. What do you think about printed and colorfur trousers?

Follow on Bloglovin

1 kommentar :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.