Image Map

31. jul. 2014

#TBT FASHION WEEK

Mit første Throwback Thursday her på bloggen skal selvfølgelig være om det bedste i hele verden. I næste uge er der endnu engang modeuge i København, og jeg deltager for 4. gang. Der bliver lidt pendling frem og tilbage, så det bliver ikke en fuld modeuge for mig, selv om det nok føles sådan, når dagene er ovre, og jeg bare har lyst til at gemme mig for alt der hedder mode. Jeg føler allerede at jeg er helt vildt meget bagud, da jeg stadig mangler at planlægge de enkelte dage, planlægge transport og finde outfits (for ja, sådan noget er jeg nørdet nok til at planlægge).
Det øverste billede er fra Benedikte Utzon SS14 som var et virkeligt flot show, hvor modellerne gik på en catwalk af rosenknoppe, og det nederste billede er fra min første modeuge under AW13, hvor jeg havde vundet en konkurrence hos Patrick, med en invitation til et show (som blev til flere shows). Jeg glæder mig allerede helt vildt til at være tilbage! Skal du også til modeuge?

My first Throwback Thursday is about my favorite week(s) of the year. Next week Copenhagen Fashion Week is upon us, and I'm once again participating. I'm so excited! The upper picture is from Benedikte Utzon SS14, and the lower is from my first fashion week, where I had won entrance to a show at Patricks blog.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.