Image Map

1. aug. 2014

BANKSDa jeg tog på Roskilde Festival, var et af mine mål at se så meget musik som overhovedet muligt. Jeg lykkedes ret godt, for inden afgang, havde jeg hørt 2-3 numre fra hver eneste kunstner på årets line-up - jeg ville jo nødigt gå glip af noget. Den største over-raskelse var den LA-baserede R'n'B sangerinde BANKS, der stadig giver mig kyldegysninger ved tanken om hendes koncert. Det er den bedste koncert, jeg nogensinde har været til. Jeg er vild med BANKS, og jeg tror på, at hun er en kommende superstjerne. Debutalbummet Goddess udkommer i September, med blandt andet hitsinglerne Waiting Game, Brains og Warm Water.

One of my favorite musicians is the LA based singer BANKS. I still get goosebumps, just by thinking of her concert at this years Roskilde Festival. It was such an amazing experience! Her debut album 'Goddess' is out this September, including hit singles as Wainting Game, Barins and Warm Water.

Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

  1. Hun er virkelig en god sangerinde. Er vild med alle hendes sange fordi de udtrykker så meget <3

    Din blog er forresten blevet UTROLIG fed og flot Emil. Rigtig godt gået :D

    SvarSlet
  2. Hun er fantastisk
    Ret fed blog!

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.