Image Map

4. aug. 2014

NEW PHOTOGRAPHY GEAR


Da jeg købte mit Nikon kamera for 2 år siden, havde jeg et stort ønske om at eje et makroobjektiv. Men planen blev aldrig ført ud i livet, og det var først i sidste uge, at jeg tog mig sammen, og bestilte mit nye 50mm objektiv. Jeg bestilte det torsdag morgen fra Komplett, og allerede dagen efter ankom pakken - totalt fedt med så kort leveringstid! Jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge det, og den første rigtige test bliver til shows og events under modeugen!

Ever since I bought my Nikon camera 2 years ago, I've been wanting to buy a new objective.  And finally I decided to buy one! It ended out being the 50mm objective from Nikkor. I can't wait to test it at events and shows during Copenhagen Fashion Week!

Follow on Bloglovin

1 kommentar :

  1. I think that's propably a good lens! I also need an autofocus lens to my camera because I have only my old manual lenses which are difficult to focus with a camera that is designed to be used mainly with AF-lenses. Been thinking about buying a 35 mm lens, but we'll see...

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.