Image Map

8. aug. 2014

COPENHAGEN FASHION WEEK SPRING/SUMMER 2015 SNAPSHOTS

Atter en modeuge er overstået, og nu har jeg som efter alle modeuger, mest af alt bare lyst til at gemme mig for alt der hedder mode. Tirsdag startede ud med brunch hos Tommy Hilfiger i deres nye showroom, og derefter stod den på shows og events resten af modeugen. Billederne er fra Barbara I Gongini, Lovechild, Maikel Tawadros, og det sidste billede er af Emilie og Patrick.

Jeg har mange blandede følelser om den forgangne modeuge. Don't get me wrong, modeuge er noget af det bedste i verden, og jeg er helt vild med det. Men det er som om, at modeugen (eller mig?) har mistet en del af viben. Jeg har det lidt træls over at se, at flere og flere brands går væk fra at holde shows,  at der er lidt for mange nye ansigter på showplanen, at messerne modarbejder hinanden, og at der ikke længere er samme mængde af eksklusivitet over ugen, som jeg følte, at der var før i tiden. Jeg ved godt, at alle ændringer og valg er sket af velbegrundede årsager, men jeg håber alligevel, at der sker lidt ændringer, og at den gode gamle vibe er tilbage næste sæson. Var I til modeuge? Hvad var jeres yndlings- shows, events eller begivenheder?

Here's a few snapshots from Copenhagen Fashion Week SS15, which ended yesterday. It has been a very good week, and I've met so many great people. The week started out with brunch at Tommy Hilfiger, followed by numerous shows and events the following days. The pictures is from Barbara I Gongini, Lovechild, Maikel Tawadros and the last picture is with Emilie and Patrick.

2 kommentarer :

 1. Desværre ingen modeuge til Annemette i denne omgang :-(
  Det med dens vibe håber jeg kommer tilbage igen, ellers håber jeg virkelig at finde den i Paris! (8 dage til afgang!!!)

  xxxx herfra
  Ps. Jeg ELSKER dit nye layout!

  SvarSlet
 2. Der kommer heldigvis mange flere modeuger, så jeg er sikker på at det nok skal blive meget bedre! Misunder dig stadig for dit ophold i Paris! Og mange tak for det! :))

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.