Image Map

9. aug. 2014

WISHLIST: AINEA KNIT

Source: Ainea / Style.com
Inden længe bliver dagene korte, vejret koldere og tøjet mørkere. Når det er sommer, er der intet bedre, end at gå i lyst, farverigt og let tøj, og jeg har derfor anskaffet mig sådant tøj. Men kender jeg mig selv ret, vil jeg med det koldere vejr og de kortere dage, på ny hælde til det mørke tøj. Derfor er et af mine mål, at anskaffe mig efterårs- og vintertøj med farver. Ikke at alt skal være farverigt, men mere, så jeg kan holde fast i en farverig garderobe, og på den måde inkorporere farver i det ellers kedelige vintertøj.

Efter at have set Simone Marchetti i sine 2 striktrøjer, er jeg blevet vild med tanken, om at eje en farverig strik fra Ainea. Desværre er de fra Aineas Cruise/SS15-kollektion, så der varer endnu lidt tid, før jeg har mulighed for at klikke dem hjem.
Hvad synes I om dem?

One of my goals this autumn and winter, is to lighten up my outfits, using as many colors as possible. Even though I really love wearing black all the time, it gets a bit boring. Therefore I want to incorporate colorful and useful items in my wardrobe, such as this heavy knit from Ainea. I've been wanting one, ever since I saw Simone Marchetti wearing them. Unfortunately, the knit is from Aineas Cruise/SS15 collection, so I will have to wait purchasing one. What do you think of the knits?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.