Image Map

11. dec. 2014

MY FAVORITE SS15 COLLECTIONS


Selv om det er vinter, meget mørkt og hamrende koldt, så - believe it or not - har de første sommerkollektioner allerede ramt butikkerne. Hvis vi skal tage det up a notch, er de første Pre-Fall 2015 lookbooks også ude... Det er helt gyseligt! Det gør lidt ondt, når jeg tænker på, at der stadig går mange måneder før sommeren for alvor er tilbage, og derfor har jeg samlet en lille portion spring/summer-kollektioner til at lette på humøret. Det er de favoritkollektioner fra SS15-sæsonen jeg glæder mig allermest til, og som jeg håber på, at kunne bære igennem hele sommeren. Det ville jeg i hvert fald ikke have noget imod!

Lige siden jeg livestreamede showet, har jeg været solgt. Det er en fantastisk kollektion, og jeg har specielt et godt øje til jakkerne med kontrast syninger. Da jeg var i Rom i september, var jeg forbi den ikoniske butik på Via Condotti, og tilfældigvis (hvis der findes en Gud, TAK) fik butikken besøg af indkøbere den følgende dag, og derfor hang hele SS15-kollektionen fremme. Jeg kan berette, at tøjet er smukkere i virkeligheden, men med de priser, desværre ikke realistiske drømmekøb.Min klare favorit er italienske Sunnei. Det er brandets debutkollektion, og allerede fra start ser deres designs knivskape ud. Specielt lookbooken drager mig, for location- og stilmæssigt, passer den perfekt sammen med kollektionen. Jeg er vild med mix-matchet af stilgenrer, og så er det en genial brug af tekstiler og prints. Jeg har lyst til at iføre mig hele kollektionen! Der er god potentiale, så jeg er rigtig spændt på at se hvor det fører hen.Et mindre omtalt, men meget undervurderet brand, er kinesiske Sean Suen. Den flotte SS15-kollektionen blev vist under Beijing Fashion Week, og dermed rider Sean Suen på bølgen af kinesiske (og asiatiske designere generelt), der er godt i gang med at markere sig på den internationale scene. Jeg er vild med de mindre dekonkstruktioner, samt kombinationen af de store volumniøse jakker og basketball-lignende shorts. Og så formår silhouetterne på trods af det løse og sporty dele, alligevel at fremstå "lette" at se på.

Pictures: Dazed, Style.com, Complex and Sean Suen.


1 kommentar :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.