Image Map

22. jan. 2015

4 GUYS TO FOLLOW ON INSTAGRAM

Jeg har samlet 4 af mine yndlings instagrambrugere. De inspirerer mig, og jeg synes at de fortjener et lille skulderklap for deres flotte billeder. I kan finde min Instagram under @emilowich

I've gathered 4 great Instagram accounts. They're talented and inspires me every day and I definitely think they're worth a follow! You can find me on Instagram at @emilowich


Baixiang Chen er typen der altid rammer plet. Han er et kreativt geni, hvilket tydeligt kommer til udtryk gennem hans feed, der stråler af nordisk minimalisme. Af god grund blev han i 2013 af Euroman udnævnt som Danmarks bedst klædte mand. Læs mere om ham hos Mr. Porter.Dustin Hanke er en inkarnation af en afdød rockstjerne. Han er kendt fra bloggen Shiggers on Street, hvor han i bedste stil fremviser sin garderobe bestående af støvler, skinny jeans og flannel skjorter. Ægte laidback rock n’ roll. Og så ejer han en misundelsesværdig lejlighed.En af verdens største modebloggere inden for herremoden skulle ikke glippe her. Den garvede fotograf og modeblogger Pelayo Diaz er et af mine største stilikoner, og hver gang jeg besøger hans Instagram, får jeg lyst til at investere i kassevis af Dr. Martens. Forvent mode, skarpe billeder og mange rejser.Hvis du er interesseret i liveopdateringer fra de forreste rækker fra de største af de største modeshows, kan jeg kun anbefale, at holde dig opdateret på Simone Marchetti. Han er kendetegnet ved at være iført farvebomber, og på en stilfuld måde, kontinuerligt skubbe til grænserne, for hvad man kan have på - en mandlig pendant til britiske Susie Bubble.Drop a comment on who you think is worth a follow on Instagram!


2 kommentarer :

  1. Waou spændende Herrer du har henvist til, helt bestemt :-) Fint indlæg :-)
    Jeg går mest op i jævn pæn mode og så hjælper jeg en veninde med blog osv.
    God weekend

    SvarSlet
  2. Jeg er helt enig. De er alle specielle på deres helt egen måde! :-)

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.