Image Map

30. jan. 2015

COMBINATING COLORSPictures: Tumblr | Sneaks: Nike Roshe LD1000 / T-shirt: CDG Play

For tiden er en af mine yndlingsfarvekombinationer sort og gul. Jeg ejer desværre ikke så meget gul, så for det meste ynder jeg at gøre samme trick som de to herrer på øverste billede. Efter at have købt farverige sokker, er det som at holde sin egen lille fest, hver gang jeg kigger ned mod mine sko. Og så giver det mange komplimenter, for folk synes at at det sjovt, da det er på grænsen mod det barnlige. Jeg kunne godt tænke mig en stribet gul langærmet som den på nederste højre billede. Måske en lignende fra Mads Nørgaards kommende FW15-kollektion, hvor der også blev vist gule/sorte striber på catwalken. Og så ville Commes Des Garçons Play t-shirten og Nike sneakersne heller ikke været helt dårlige at eje, når vi snart nærmer os sommermånederne.

One of my favorite color combinations is black and yellow. Unfortunately I don't own that much yellow colored clothing, so I usually do as the two guys in the top picture. And I can only recommend it! It's way more fun than expected to wear colored socks! I wouldn't mind a black/yellow striped long t-shirt either, nor the yellow CDG Play t-shirt or the Nike sneaks. Yellow is perfect for summer, so why not?


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.