Image Map

13. jan. 2015

KNITWEARPhoto sources: Christopher Shannon, Loewe, Tumblr

Det eneste jeg har lyst til at iføre mig i det kedelige vejr, er store og tykke striktrøjer, så jeg kan holde mig varm. Gerne stor, chunky og så oversize som mulig. De 2 øverste billeder udgør min inspiration til hvad jeg vil bære resten af vinteren - løse silhouetter og komfort er i højsædet.
Jeg har i løbet af de sidste par måneder opgraderet mit klædeskab, og taget brug af mange alternative løsninger, så jeg fortsat kan bruge enkle dele af mit sommertøj om vinteren. Specielt tynde jakker og t-shirts har været et problem, da det er noget jeg ejer meget af. Men med layering af fx langærmede trøjer under normale t-shirts og strik t-shirts (fx her), eller uldskjorter over t-shirts, kan jeg fortsat bruge meget af mit sæsontøj.

A little inspiration on knitwear. I really like the first two pictures - they're true inspiration on what to wear the rest of the winter. The past months I've purchased lots of knits, longsleeves and knitted t-shirts. I own a lot of t-shirts and thin jackets, but I'm unable to use them due to the cold weather right now. So I had to find alternative ways of styling and using my wardrobe, which led to heavy use of layering of my clothing. Longsleeved t-shirts under normal or knitted t-shirts, or a wool shirt over a thin t-shirt is perfect for winter. In that way I'm still able to use wardrobe essentials from other seasons, which is just perfect!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.