Image Map

20. feb. 2015

SPRING WISH - SUNNEI SHIRT


Jeg går spændt og venter på forårs- og sommermånedernes indtog, og det samme gør min garderobe. Da der kommer til at ske større sager efter det skoleår, er et af mine mål, at jeg i mit budget skal skære ned på de dyre(ste) tøjkøb. MEN hvis jeg måtte vælge frit fra alle hylder, og skulle bestemme mig for ét køb resten af sommeren, skulle det være denne skjorte fra Sunnei (et brand som jeg har nævn her, My favorite SS15 collections). Den er perfekt både i sig selv, men også som en tynd skjorte/jakke over en t-shirt til de kommende varmere måneder. Hvis du kun måtte vælge ét stykke tøj at tilføje til din garderobe, hvilket skulle det så være? God weekend!

I'm really looking forward to the coming months, and so does my wardrobe! Sadly I have to save my money due to my plans for next year, and therefore I have to stop buying so much expensive clothing. BUT if I had to buy just one thing for the rest of the summer, I would definiately choose this striped shirt from Sunnei (a brand, which I wrote about here, My Favorite SS15 collections). It's perfect for spring, eventually used as a lightweight jacket with a t-shirt, but also just as a shirt. If you had to choose just one item to add to your wardrobe, which item would you choose? Let me know in the comment section!

Emil Braasch

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.