Image Map

5. maj 2015

CASUALLY COOLJeg har lyst til at kaste ord som effortless og classy efter dette outfit, men for en gangs skyld holder jeg mig på måtten, og bruger kun casual(ly) hvorved jeg forbliver i den milde ende af max-kikset-skalaen. Filippa K har indtil for nyligt været et ukendt mærke for mig, men efter først at have købt en virkelig lækker polo, og dernæst prøvet denne skjorte på, er der ingen anden udvej, end at konstatere, at Filippa K er et alt for lækkert mærke. Uden at det skal være løgn, har jeg allerede bestilt/ejer jeg alle dele på billedet, så nu glæder jeg mig til at modtage skjorten, så jeg langt om længe kan skrue det sammen til et outfit.

Lately I've become obsessed with Filippa K and their many great styles. I haven't really noticed the brand before, but Filippa K has been stuck in my head ever since first buying an amazing poloshirt, and thereafter trying on the beautiful shirt pictured above. Filippa K is just too good! Actually, I've already ordered/I already own all the items pictured above... Can't wait for the shirt to arrive, so I can wear this goodlooking and casual outfit!

Emil Braasch

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.