Image Map

1. jun. 2015

KAIBOSH SUNGLASSES
I did it! Jeg har ENDELIG fundet den perfekte solbrille! Jeg ser normalt ikke mig selv som et solbrillemenneske, men efter længere tids søgen efter flotte, specielle og brugbare solbriller, faldt mit valg på disse fra Kaibosh.

Det er første gang, at jeg vover at købe et sæt briller, der ikke koster mere end 150 kroner. Normalt formår jeg at smide dem væk, sætte mig på dem eller totalskade dem på anden vis, men denne gang skulle det være. Jeg er gået hen og blevet vild med gennemsigtige stel, og derfor har jeg haft flere forskellige briller i kiggerten - et seperat indlæg om disse følger.
Hvad synes I? Er de for meget, eller er de helt fine? 


I did it! I FINALLY found the perfect sunglasses! I don't usually wear sunglasses, but after a long and determined search after good looking, special and useful sunglasses, I chose these from Kaibosh.

It's my first time buying a "pricey" pair of sunglasses, as I usually manage to lose them or destroy them by sitting on them. I like the transparent effect of the frame - a separate post about similar sunnies will follow! What do you think of them?

Emil Braasch

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.