Image Map

6. jul. 2015

SABBATÅR - BANGKOK ADVENTURE


Længe har jeg løbet skrigende væk, når jeg er blevet spurgt om hvad der skal ske med min fremtid. Det sejeste unge jeg møder, er dem, der længe har vidst hvad de vil med deres sabbatår, eller dem, der lige så længe har vidst, hvad de vil læse og arbejde med efter deres afsluttede studier.
Men efter mange måneders grublen, er jeg nu også ledt på rette spor, og om en lille måned flytter jeg et års tid til Bangkok. Det bliver mit ultimative break fra den hverdag jeg kender, og jeg glæder mig sindssygt meget. Det bliver et år, hvor jeg skal lære om thailandsk kultur, bo hos en familie, og studere thai. Og generelt bare få en på opleveren!

Muligheden åbnede sig tilbage i slutningen af februar, og siden da har jeg gået og glædet mig ufatteligt meget. Jeg synes, at det at flytte 13.000 kilometer væk hjemmefra er meget udfordrende - specielt fordi jeg ikke skal se min familie i et år. Men omvendt vil det også give mig uvurderlig viden og erfaring, og også mange oplevelser for livet. Det er stadig en overvældende tanke, og alvoren går nok først op for mig, når jeg står med mit boarding pass i hånden, og stiger på flyet sidst i juli. Bloggen kommer selvfølgelig til at leve videre, så I kan fortsat følge med i, hvad jeg går og laver i den thailandske hovedstad.

In less than a month I'm moving to Bangkok, Thailand, for a whole year. I have a lot of mixed feelings about moving 13.000 kilometres away, but I'm sure that no matter what it'll be great. I can't wait to experience thai culture (and study thai!). Of course I'll keep the blog running and you guys updated from Bangkok!

Follow

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.