Image Map

25. jul. 2015

ABOUT OOTDS, iPHONE SNAPSHOTS AND SELFIES

Kvaliteten af en god blog afhænger ifølge mig af det personlige præg. Og vigtigst af alt personen bag bloggen. Der er intet værre, end at åbne en blog, hvor man ikke kan finde ud af hvem bloggeren er, hvordan bloggeren ser ud, eller når bloggeren har en ligegyldig holdning til emner. Det er blandt andet derfor, at jeg har stor respekt (og større interesse) i de bloggere, der gør en dyd i at lave vlogs eller outfitbilleder. Det er uden tvivl det, der giver det bedste personlige præg på en blog. Selv er jeg ufattelig dårlig til at få taget outfitbilleder, men når det endelig sker, kan jeg tydeligt mærke, at der er interesse for det i læsertallet.
To do justice for de mange manglede outfitbilleder de sidste tre år, har jeg samlet en masse snapshots og selfies fra min iPhone (de er en smule akavede, men who cares). Det kan ikke helt godtgøre den manglende indsats på outfitområdet, men der er i hvert fald nok billeder at tage af, og så kan jeg også få vist et lille udsnit af alt det tøj, jeg endnu ikke har vist her på bloggen. Som det tydeligt fremgår, fordriver jeg meget at min tid med at tage billeder af mig selv i mit bryggers. Næste skridt: selvransagelse.To me the quality of a good blog depends on the personal touch. And the blogger, of course. I don't really like blogs without pictures of the blogger, and therefore I really have respect for bloggers who does a big effort in creating vlogs and outfit pictures. I'm really bad at it myself, but to do a bit of justice, I've collected a bunch of my snapshots and selfies from my iPhone (which is a bit awkward, but who cares), so you can see what I wear everyday but haven't yet shown on the blog.

Follow

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.