Image Map

14. aug. 2015

BANGKOK

Efter 14 dage i Thailand er det vist på tide at give en smule lyd fra sig. Det hele går rigtig godt og langt over al forventning, hvilket betyder at jeg så småt er begyndt at falde til i den pulserende millionby. Kort opsummeret er her: fantastisk flot, en utrolig diversitet og kontrast på alle planer, mildt sagt kaotisk samt hamrende varmt.
Der sker hele tiden noget, og hvor end mine øjne kigger hen, ser jeg skøre butikker, storsmilende gadesælgere, osende biler og madboder. Det, at tage skridtet og flytte fra en lille by, og nu dagligt befinde sig i Bangkoks mange gader kan være en stor mundfuld, men på trods af at alt her er drevet til ekstremer, nyder jeg det i fulde drag.

Jeg har ikke haft mit kamera med rundt i byen endnu, men de seneste dage har jeg alligevel fået taget mange billeder, da jeg har været med min værtsfamilie på tur rundt i Thailand til Hua Hin, Cha-am, Pran Buri og Prachuap. Hverdagen begynder så småt for alvor, men grundet det strikse militærstyre, der ved et kup kom til magten tilbage i maj 2014, går der endnu fire til seks uger, før jeg kan få tilladelse til at starte i skole. Indtil da må jeg bare nyde hverdagen, og se hvad Bangkok bringer mig.


Follow

8 kommentarer :