Image Map

15. aug. 2015

CENTRAL THAILAND PHOTO DIARY


Siden min ankomst til det thailandske har jeg tilbragt det meste af min tid i Bangkok. Dog har jeg også været på to miniture i det centrale Thailand, hvor jeg som tidligere nævnt besøgte Hua Hin, Cha-am, Pran Buri og Prachuap med min værtsfamilie. Alle steder var fantastiske, og hvis man søger væk fra turistområderne, kan man for alvor nyde de hvide sandstrande, den bagende sol og store mængder billig lokal thaimad i stille og rolige omgivelser. Her er et par af mine billeder fra turen.

Follow

4 kommentarer :

  1. This tourist zone conquers the holidaymakers with unsurpassed Thai cuisine and picturesque terrain. We can afford to enjoy the rest here.

    SvarSlet
  2. thanks for your daily report! I think Thailand has opened some facts about foreign culture you didn't know before!

    SvarSlet
  3. This place is gorgeous... I like that you share these photos... Thank you and have a cool trip!

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.